BEYPAZARI BELEDİYESİ 2. EXPO JEOTERMAL ENERJİ TEKNOLOJİLERİ VE EKİPMANLARI FUARI´NDA

EXPO GEOTHERMAL Fuarı ve Konferansının ikincisi  Enerjinin Merkezi, Türkiye’nin Başkenti Ankara’da gerçekleşecek.
2.kez düzenlenecek EXPO GEOTHERMAL fuarının amacı, Jeotermal enerji ve entegre kullanımı üzerine yatırım yapmayı düşünen girişimciler, jeotermal saha kullanım ruhsatı almış kurumlar ve mevcut yatırımcıları sektörün tüm temsilcileri ile bir araya getirmektir. " Jeotermal Enerji Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı" sektöre girmek isteyen ve sektör kuruluşları için kaçırılmayacak bir iş ve tanıtım fırsatı konumunda olduğundan Beypazarı Belediyesi de bu fuarda yerini alacak.

2. Expo Jeotermal Enerji Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı ATO Kongre ve Sergi Sarayında 22 Ocak Perşembe günü saat 07:00’da başlayıp 24 Ocak  Cumartesi günü saat 16:00’da sona erecek.