EMITT 2015 TE BEYPAZARI STANDI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

22-25 Ocak tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlayacak olan ve dünyanın en büyük 5. turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 71 ülke, 4 bin 500'ü aşkın kurum, kuruluş ve beldenin katılımlarıyla kapılarını açtı.

19. Kez açılan fuara Beypazarı' da ilçenin tarihi değerleri ve yöresel ürünleri ile birlikte katılım sağladı. Ankara standı içerisinde Beypazarı standı ilk günden yoğun ilgi gördü. Beypazarı Belediyesi'nce görevlendirilen ve yöresel kıyafetleriyle fuarda yer alan personel, birçok siyasetçi, işadamı ve ziyaretçiye Beypazarı yöresel ürünlerini ikram ediyor. Beypazarı Telkari ürünleri, Beypazarı Kurusu, Havuç Lokumu, 80 Katlı Baklavası, Yaprak Sarması, Cevizli tatlı Sucuğu ve daha birçok yöresel ürünle fuarda yer alan Beypazarı ürünleri büyük ilgi görüyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ta fuarda Beypazarı standını ziyaret edenler arasında. Beypazarı yöresel lezzetlerini tadan Topbaş, meşhur Beypazarı Kurusu'nu tadarken de "Bağımlı Olmasak Bari" ifadesini kullandı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan İlçemizin tanıtımı, yöresel ürünlerimizin ve el sanatlarımızın böyle önemli platformlarda yer alması, ilçemiz için çok önemli. Beypazarımızı en iyi şekilde tanıtarak, ilçemiz ve şehrimiz için katma değer üretir hale getirmek ve yeni yatırımcıları, turizmcileri ilçemize davet etmek için tanıtım çalışmalarımıza ağırlık veriyoruz.”dedi.