BAŞKAN KAPLAN´IN YARIYIL TATİLİ MESAJI

"Değerli Öğretmenler, Sevgili Öğrenciler, Kıymetli Veliler, Saygıdeğer Beypazarılılar, 15 Eylül 2014 tarihinde büyük umutlarla başladığımız 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı'nın birinci yarısı 23 Ocak 2015 Cuma günü itibarıyla tamamlanmıştır. Bir ülkenin kültürel, sosyal ve ekonomik kalkınmasında, halkın refah ve huzur içinde yaşamasında temel unsur, hiç şüphe yok ki insan ve insana verilen eğitimdir.

Eğitimin temel hedefi ise sağlıklı, çalışkan, üretken, araştıran, soruşturan ve yorumlayan bireyler yetiştirmektir. Öğretmenler dünyanın en kutsal mesleğini yerine getirmektedir. Bugünün küçükleri, yarının büyükleri, istikbalimizin güneşi, geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımız öğretmenlerimizin ellerinde şekillenmektedir.

 İkinci dönemde de daha iyi işler başaracağınıza, Beypazarımızın eğitim seviyesini elbirliği ile bulunduğu noktadan çok daha yukarılara taşıyacağınıza ve bütün gücünüzle yola devam edeceğinize inanıyor, hepinize kutsal emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her yönüyle iyi yetişmeleri için elinizden gelen her türlü fedakarlığı göstermektesiniz. Yapılan bütün fedakarlıklar karşısında anne ve babalar çocuklarının başarılı olmasını isterler. Ancak bu her zaman mümkün olmayabilir. Sevgili yavrularınızın karneleri nasıl olursa olsun, ailesinin desteğine, güvenine, sıcaklığına ve şefkatine her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu lütfen unutmayınız.

Yavrularınızın her zaman için sizlere ihtiyaçları olduğunu asla ve asla unutmayınız. Şunu gayet iyi biliyoruz ki; Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün hedef göstermiş olduğu çağdaş medeniyetler seviyesine çıkmak, ancak ve ancak iyi eğitilmiş ve yetiştirilmiş sağlam bir nesil ile mümkün olacaktır. Evlatlarımızı bu şekilde özverili gayretleriyle eğiten ve öğreten öğretmenlerimizin de yoğun bir tempoda geçen yorucu bir dönemin ardından dinlenmeyi hak ettiklerine inanıyor, çalışmalarından dolayı hepsine bir kez daha tek tek teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, eğitim camiamızın idareci ve öğretmenlerimiz başta olmak üzere, öğrencilerimiz ve ailelerinin sağlıklı ve mutlu bir yarıyıl tatili geçirmelerini diler; tüm eğitim camiasına, velilerimize ve de geleceğimizin teminatı öğrencilerimize sevgi ve saygılarımızı sunarım"

         Tuncer Kaplan

Beypazarı Belediye Başkanı