İŞTE BEYPAZARI HIDIRLIK TEPE PROJESİ !

Beypazarı'na gelen turistlerin rehberlerce ilk olarak götürüldüğü ve ilçe tarihinin anlatıldığı yer olan, ilçe halkının da yaz aylarında serin olması dolayısıyla çay ve semaver keyfi yaptığı, akşamları ışıklar içerisindeki eski ve yeni Beypazarı'nın doyumsuz manzarasını sunan, Hıdırlık Tepesi rekreasyon alanı projesi hayata geçiyor.

Beypazarı'nın çehresini değiştirecek projede teleferik alanı, barbekülü piknik alanları, restoran, 2 tarafta seyir terası, uçurtma ve şenlik alanı, en az 500 kişi kapasiteli amfi tiyatro, kafeterya, yürüyüş alanları ve otopark yer alıyor. Proje kapsamında Hıdırlık Tepesi tamamen ağaçlandırılarak, çeşitli bitkiler ekilecek.Yapılacak ışıklandırma ile dikkatleri üzerine çekecek olan Hıdırlık Tepesi'nin öngörülen maliyeti 15 Milyon TL.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nce yapımına başlanacak olan Hıdırlık Tepesi, Beypazarı'nın Ankara Parkı'ndan sonra ailece vakit geçirilebilecek en gözde mekanları arasında yerini alacak.