BELEDİYE BAŞKANI TUNCER KAPLAN EĞİTİM CAMİASINA BAŞARILAR DİLEDİ.

Gelişen ve değişen dünya şartlarına ayak uydurabilmemiz için kendimizi geliştirmeli, büyük düşünmeli ve yaşamak istediğimiz ortamın şartlarının oluşmasında etkin olmalı, bunun için de gerekli bilgi ve donanıma sahip duruma gelmeliyiz.
Çocuklarımız ve yarınlarımız değerlidir; Onları eleştirel ve yaratıcı düşünen, iletişim becerileri gelişmiş, araştıran, sorgulayan, problem çözebilen, bilgi teknolojilerini kullanabilen, girişimci bireyler olarak yetiştirmek bizlerin asli görevidir. Çocuklarımızı okullarımızda ve sınıflarımızda emin ellere emanet etmekle gurur duyuyoruz. 
Çocuklarımızın yetişmesinde velilerimizin de katkısı çok büyüktür. Onların olumlu ve yönlendirici destekleriyle ve çocuklarımıza yapacakları rehberlikle onların özgüvenlerinin artmasına önemli katkı sağlamaktadırlar.

Bu duygu ve düşüncelerle; Büyük emek isteyen, sabır ve özveri gerektiren eğitim yolculuğunda, geleceğimizin güvencesi olan siz değerli öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve değerli velilerimizin 2.yarıyıl eğitim dönemlerini kutluyor başarılar diliyorum.