15 ARAÇLA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Beypazarı Belediyesine ait 10, Büyükşehir belediyesine ait 5  adet, greyder ve kepçeden oluşan araç filosu ile kar temizleme ve tuzlama çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Beypazarı şehir merkezinde cadde ve sokaklarda, mahallelerde tuzlama ve kar kürüme çalışmaları yoğun kar yağışı altında  yapılırken, şehir merkezinde ve mahallelerde kapalı yol bulunmuyor.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan konu ile ilgili yaptığı açıklamada " Halkımızın güvenliği ve huzuru için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ekiplerimiz sabah erken saatlerden, gece geç saatlere kadar çalışmalarına devam edecekler. Vatandaşlarımızın zorunlu olmadıkça araç kullanmamalarını öneriyoruz. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gerekli tüm tedbirlerimizi aldık" dedi.