İHTİYAÇ NEREDE, BEYPAZARI BELEDİYESİ ORADA

Beypazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce oluşturulan ekip, Beypazarı köylerinde yalnız yaşayan, yaşlı, hasta, bakıma muhtaç vatandaşların evde bakım hizmetlerini gerçekleştiriyor. Köy muhtarları ile koordineli olarak çalışan şefkat eli ekipleri ihtiyaç sahibi vatandaşların sağlık kontrolünden, ev temizliğine tüm ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışırken, mahallelerin ortak kullanım alanlarında camii, köy odalarında bakım ve temizlik hizmetlerini gerçekleştiriryor.

Mahalle sakinleri hasta olduklarında maddi durumlarından dolayı araç tutup hastaneye gidemediklerini, sağlık sorunlarının bulunduğunu, kapılarını çalan kimsenin olmadığını belirterek ‘’Artık arayanımız, soranımız var’’ diyerek, başlatılan uygulamadan memnuniyetlerini belirttiler.