7´DEN 70´E KİRAZLI YAYLADA BULUŞTUK

        Beypazarı Belediye Başkanlığının düzenlediği ‘’Geleneksel Beypazarı Kızak Şenliği’’  vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Birbirinden heyecanlı yarışmaların düzenlendiği şenlikte. Kar yürüyüşü ve Off Road jeep gösterileri yoğun ilgi gördü. Beypazarı Belediyesi tarafından misafirlere çeşitli ikramların yapıldığı şenlikte katılımcılara karanfil dağıtıldı.

       

      Gündelik yaşamın stresinden kurtulmak isteyen herkes Karaşar kirazlı yaylada buluştu. Kızak kayma, kızak çekme, halat çekme kardan adam yapma yarışlarında dereceye girenlere birbirinden güzel hediyeler verildi. Paintball atışlarının yapıldığı alanda ise nişancılıkta rekabet ve çekişme vardı.Beypazarı belediyesi tarafından kızaksız gelen vatandaşlara şambriyel dağıtıldı.

         

      Görülmeye değer bir eğlence ve  yoğun katılımın gerçekleştiği şenliğe ulusal televizyon ve ajanslarda yoğun ilgi gösterdi.

         

      Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’’ Beypazarının en güzel kışlarından birini yaşıyoruz. Kışın evlerinde sıkılan vatandaşlarımız geleneksel kızak şenliğimizle  nefes alma fırsatı buldular. Şenlik alanımızda görüştüğüm her vatandaşımız memnuniyetini ifade etti.Sosyal belediyeciliği önemsediğimizi her platformda dile getiriyorum.Bu alanda verdiğimiz hizmetleri arttırarak devam etmek istiyoruz. Her gün daha iyiye doğru yürümeye devam ediyoruz’’dedi.