GEZGİN, BEYPAZARI´NI GEZDİ

Yıllardır çeşitli tv kanallarında beğeniyle izlenen, Yönetmenliğini Recep Öner'in, sunuculuğunu eşi Derya Öner’in yaptığı, Haber Kanalı Tvnet’te yayınlanacak olan Gezgin programı, 2 gün süresince Beypazarı'ndan çeşitli görüntüler alarak röportajlar yaptı.

Beypazarı ilçe merkezinde Hıdırlık Tepesi, tarihi Alaaddin Sokak, Limoncuoğlu Konağı, yöresel Beypazarı Yemekleri ve turizm sektöründe çalışan ev hanımlarını görüntüleyen ekip, Karaşar Kirazyanı yaylasında Beypazarı Belediyesi'nce düzenlenen Geleneksel Kızak Şenliği'ni görüntüledi.

Programın yapımcı ve yönetmeni Recep Öner, "Beypazarı'na ilk gelişimiz değil, daha öncede farklı kanallar için bu güzel ilçeyi görüntüledik.Beypazarı'nı ve buradaki doğal yaşantıyı seviyoruz. 11 Yıldır Türkiye'yi dolaşıyoruz ülkemizin heryeri ayrı bir güzelliğe sahip, bizlerde bu güzellikleri ekrana yansıtıyoruz.Ayrıca Beypazarı ile ilgili güzel düşüncelerimiz var, Beypazarı'na turistik yatırım yapmak istiyoruz, bunun için de girişimlerimiz var" dedi.

TVNET kanalında yayınlanan Gezgin programı 22 Şubat Pazar akşamı saat 18:00 de Beypazarı bölümü ile ekranlara gelecek.