BEYPAZARI PARS’I DÜNYA ŞAMPİYONASINDA

Afyon Kocatepe üniversitesi beden eğitimi ve spor bölümü öğrencisi olan Melih Bozdemir aynı zamanda başarılı bir öğrenci grafiği çizen Melih Bozdemir 4. sınıfı okumak üzere Ankara Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi Spor bölümüne yatay geçiş yaptı. Aynı zamanda Nisan ayının sonlarına doğru Muay Thai Türkiye şampiyonasına tekrar katılacak. Bu şampiyonanın hemen akabinde Kick Boks Türkiye şampiyonası müsabakalarına katılacak. Beypazarı Belediyesi meclis kararıyla bu spor dalında antrenman koşullarının ağır ve masraflı olması dolayısıyla sporcumuz Melih Bozdemir’e destek olmak amacıyla sponsorluk anlaşması imzaladık.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ilçemizden çıkan başarılı insanları görmek bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Beypazarı dışında İlçemizi başarı ile temsil eden insanlarımıza elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz, Beypazarı’nın çalışkan insanları elde ettikleri başarılarla her alanda kendilerini gösteriyor. Melih Bozdemir kardeşimizde elde ettiği başarıları ile bizleri sevindirmiştir. Melih kardeşimize Allah güç kuvvet versin başarılarının devamını diliyorum.