KAZANAN DESTEK HİZMETLERİ

Beypazarı Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal işler müdürlüğünün düzenlediği birimler arası voleybol turnuvası 8 takımın katılımıyla gerçekleştirildi. Çekişmeli maçlara sahne olan turnuvada yarı final ve final karşılaşmaları dün akşam saat 19.00’da yapıldı. Finalin ilk karşılaşmasında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü takımı ile Belediye Meclis Üyeleri takımı karşılaştı, mücadeleyi kazanan Belediye Meclis üyeleri takımı 3. oldu.

Saat 20.00’de karşılaşmasında ise Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü takımları mücadele verdi. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmayı kazanan Destek Hizmetleri Müdürlüğü takımı turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvanın ödül töreninde centilmenlik ödülünü kazanan Atölye takımına hediyelerini Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Durmuş Bıdak, şampiyon olan Destek Hizmetleri Müdürlüğü takımının ödülünü de Beypazarı Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gencer verdi.