EĞİTİM SEMİNERİ KAFİLESİ BEYPAZARI’NA DÖNDÜ.

Beypazarı belediye birim amirleri, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleştirilen eğitim semineri sona erdi. Katılımcı kafilesi dün akşam saatlerinde Beypazarı’na dönüş yaptı.

Mahalli idarelerde yeni kanun, yönetmelik ve genelgelerle belirlenen görev ve sorumlulukların konu edildiği seminer ve istişare toplantıları tamamlandı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan düzenlenen seminer ve istişare toplantıları hakkında yaptığı açıklamada;

‘’Yeni çıkan belediyeler kanunu sonrası özellikle köy statüsünden mahalle olarak değişen yerleşim yerlerimizin muhtarları yoğun sorunlar yaşıyordu. Düzenlediğimiz seminerler ile konunun uzmanları   muhtarlarımızı bilgilendirdi. Muhtarlarımızın aldıkları bilgilerle vatandaşımıza verecekleri hizmet kalitesini arttıracaklarını düşünüyorum. Ayrıca Belediye meclis üyelerimizde aynı eğitimlere katıldı. Beypazarı belediyesi olarak vatandaşımıza nasıl daha iyi hizmet sunarız düşüncesi içerisindeyiz. ’’dedi.

 

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan seminer sonrası düzenlenen istişare toplantısında muhtarların sorunlarını dinlerken, Mahalle muhtarlarının yönelttiği soruları Belediyenin ilgili birim müdürleriyle birlikte yanıtladı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan programa katılan muhtarlara ‘’Sizlerde bizim gibi memlekete hizmet etme çabası içerisindesiniz. Bir ve beraber olarak daha iyi hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Beypazarı belediyesi olarak her an yanınızdayız. Bütün sorunları el birliği ile çözeceğiz’’ dedi.

Toplantılar sonrası mahalle muhtarlarıyla görüşmeler gerçekleştiren Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ‘’hizmet kalitemizi arttırmadaki en önemli unsurlardan biri iletişim. Bu toplantılarımızın amacına ulaştığını düşünüyorum.  Hazırlanacak detaylı raporlarla mahallelerimizin sorunlarını tespit ederek çözüm üreteceğiz. Artık mahalle muhtarlarımızda sorunlar ve çözümleri konusunda genel ve detaylı bilgilere sahip oldular. Hepimiz hizmet için varız’’ dedi.