BELEDİYE BAŞKANI KENT KONSEYİNİ AĞIRLADI.

Beypazarı Kent Konseyi Engelliler, Yaşlılar ve Kadın Hakları Komisyonu Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ı ziyaret etti.Kent konseyi başkanı Erdal Bozkurt, Engelliler, Yaşlılar ve Kadın hakları komisyon başkanı Hamide Özalp, başkan yardımcıları Yücel Yayın ve Hakkı Dumlupınar, Kent konseyi üyeleri Vildan Çalışkan ve Füsun Özalp ile rehabilitasyon merkezi müdürü Hidayet Gül'ün katıldığı ziyarette fikir alışverişinde bulunuldu.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ziyaretten memnuniyetini ifade ederken.Kent konseyinin Beypazarı için önemli bir fikir platformu olduğunu ve şehrin ortak sorunlarının ortak akıl ile çözülmesi konusunda önemli bir işlev yerine getirdiğini vurguladı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan '' Her platformda belirttiğim gibi belediye olarak Kent konseyimizi çok önemsiyoruz.Ortak akıl ile sorunları tespit etmek. sorunlara çözüm üretmek bizim için çok önemli.Yaptığımız her icraatta Kent konseyimizin görüşlerini önemseyerek hareket ediyoruz.Gelişen Beypazarı'nı imar ederken, daha güzeli, daha doğruyu yakalamak için birlikte hareket etmeliyiz.''dedi.

Beypazarı Kent Konseyi Başkanı Erdal Bozkurt'ta ziyaret sonrası yaptığı açıklamada Beypazarı Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan ile fikir alışverişinde bulunduk, izleyeceğimiz yol haritasını belirlemede görüşlerimizi paylaştık.İlçemizin yaşam kalitesini arttırmak noktasında taşın altına elimizi koymaya her zaman hazırız''dedi.