BEYPAZARI YİNE GÖZDE

   Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile eşi Nevin Gökçek’in ev sahipliğinde gerçekleşen  ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın katıldığı Dünya kadınlar günü programında Beypazarı yerini aldı.

   Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih GÖKÇEK ve eşi Nevin GÖKÇEK’in himayelerinde gerçekleştirilen kadınlar günü programı 3 Şubat Salı günü Ankara Sheraton Otelde yapıldı.

   Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer KAPLAN’ın eşi Ayşe Kaplan, Ak Parti Beypazarı kadın kolları başkanı Elif Ertürk’ün aralarında bulunduğu Beypazarı davetlileri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’nın eşi Emine Erdoğan’dan yakın ilgi gördü.Ankara’nın tüm ilçelerinin katıldığı halk oyunları ve sergilerin açıldığı etkinlikte Beypazarı yöresel kıyafetleri ilgi odağı oldu.

   Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile eşi Nevin Gökçek’in ev sahipliğinde gerçekleşen programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, milletvekili eşleri ile çok sayıda Ankaralı işkadını katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, “Kadın mücadelesini yalnızca eşitlik söylemi üzerine kurmak tek başına yeterli değildir. Pusulası ancak adalet olan bir eşitlik kadınlara fayda sağlar. Bu nedenle çocuklarımızı yetiştirirken adalet duygusunun yerleşmesine lütfen büyük bir önem gösterelim” dedi.

   8 Mart sebebiyle hafta boyunca tüm dünyada Türkiye’de kadın sorunlarının tartışılacağını belirterek, “Kadın meselesinin tek bir güne ya da haftaya sığdırılamayacak kadar önemli bir mevzu olduğunu ifade etmek istiyorum. Kadın sözcüğünün şiddetle yan yana geldiği böylesi bir çağda kadına karşı şiddet başta olmak üzere mücadele etmemiz gereken nice meseleler var” diye konuştu.