AVRUPALI ÖĞRENCİLER BEYPAZARI´NI GEZDİ

Avrupanın çeşitli ülkelerinden gelen öğrenci ve öğretmen grubu Beypazarı'nın tarihi ve turistik mekanlarını gezdi.Öğrenci grubu akşam saatlerinde Beypazarı Belediye Başkanlığının düzenlediği İstiklal Marşının kabulünün 94. yıldönümü programına da katılarak Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ankara Yenikent İlkfen Ortaokulu tarafından düzenlenen ''Avrupa'nın Kapısını Çalma'' projesi kapsamında Belçika, Portekiz, İsveç, Almanya ve Hollanda'dan Türkiye'ye gelen Öğrenci ve öğretmenlerden oluşan grup Beypazarı'nın tarihi dokusuna hayran kaldıklarını ülkelerine döndüklerinde özellikle Beypazarı hakkında ki hayranlıklarını arkadaşlarına anlatacaklarını ve ilk fırsatta tekrar gelmek istediklerini söylediler.