BÜYÜKŞEHİR DAİRE BAŞKANLARI BEYPAZARI’NI ZİYARET ETTİ.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanı Ömer Öksüz ve Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ömer Bircan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ı ziyaret etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire başkanı Vedat Üçpınar, Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanı Ömer Öksüz, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Dairesi Başkanı Ömer Bircan ve beraberindeki heyetin Beypazarı ziyaretine Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ev sahipliği yaptı. Daire Başkanları ile yapılan görüşmelerde Beypazarı´na yapılan ve yapılacak hizmetler ile ilgili istişarelerde bulunuldu.


Ankara Büyükşehir Daire Başkanları ve Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan yapılan çalışmaları ve faaliyetleri yerinde incelediler. Ankara Büyükşehir Daire Başkanları ilçemizde yapılacak yeni projeler hakkında da gerekli çalışmaların başlatılacağı müjdesini verdi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Ankara Büyükşehir Daire Başkanlarının ziyaretlerinden memnuniyetini ifade ederken, Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek Beypazarı’nda önemli projelerin gerçekleştirileceğini söyledi.