BEYPAZARI BİR BAŞARIYA DAHA İMZA ATTI

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Türkiye genelinde düzenlediği Kur'an'ı Kerim okuma yarışmasının Ankara il geneli finalinde Beypazarı İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Abdullah Bünyamin Türkoğlu birinci olarak bölge yarışmasında Ankarayı temsil etmeye hak kazandı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Beypazarı İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Abdullah Bünyamin Türkoğlu'nu makamında kabul ederek hediye verdi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Beypazarı'mızın göğsü kabarmaya devam ediyor.Genç kardeşlerimizin elde ettikleri başarılar bizleri gururlandırıyor.Abdullah kardeşimizi elde ettiği bu önemli başarıdan dolayı tebrik ediyorum hem bölge hemde ülke geneli finallerinde başarılı olacağına inanıyorum.Beypazarı Belediye Başkanı olarak kardeşlerimizin her zaman yanında yer almaya ve destek olmaya devam edeceğiz.Beypazarı'nın çalışkan insanları her platformda başarılarına yeni başarılar katacaklar dedi.

Beypazarı İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Abdullah Bünyamin Türkoğlu 26 Nisan'da Zonguldak'ta yapılacak bölge finalinde Ankara2yı temsil edecek.