BEYPAZARI BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNA DÖRT YENİ ARAÇ DAHA

Beypazarı Belediyesi geçtiğimiz günlerde tarihindeki en büyük araç yatırımını yaparak, iş makinaları, arazi ve binek tipi araçlarını yenilemişti. Yeni iş makinaları ve araçlarla elini güçlendiren Beypazarı Belediyesi'ne Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Orman Bakanlığı, Beypiliç ve ZER Sosyal Hizmetler Ltd.Şirketi de birer araçla destek verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO'dan bir adet otobüs, Çevre ve Orman Bakanlığı'ndan bir adet sıfır kilometre çöp kamyonu, Beypiliç A.Ş den bir adet sıfır kilometre damperli kamyon, ZER Sosyal Hizmetler Limited Şirketi'nden bir adet sıfır kilometre otobüs olmak üzere 4 yeni araç daha Beypazarı Belediyesi araç filosuna katıldı. Beypiliç'in hediyesi olan kamyonun kasası ise Yiğit İlave Dingil tarafından hibe edildi.

Araçları basın mensuplarıyla birlikte inceleyen Kaplan "4 yeni aracı daha belediyemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Desteklerinden dolayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek, Çevre ve Orman Bakanımız Sayın İdris Güllüce, Beypiliç A.Ş, Yiğit İlave Dingil Yakup Yiğit ve ZER Sosyal Hizmetler'e teşekkür ediyor, halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.