BEYPAZARI ÖNEMLİ MİSAFİRLER AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan önemli misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir daire başkanları Beypazarı'nı ziyaret etmiş ve Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ile yapılan görüşme ve istişareler sonrasında Hızlı tren ve Banliyö treni gibi bazı önemli gelişmelerin kararı alınmıştı.

Bu ziyaretlerin ardından Beypazarı bugünde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Hatice Akgül ve Büyükşehir Sağlık işleri daire başkanı Şafak Uğur ve beraberlerindeki heyeti ağırladı.

Yapılan proje değerlendirme ve istişare toplantısında Beypazarı'nda yapılan ve yapılması düşünülen projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediyemizle el ele vererek Beypazarı'mıza önemli hizmetleri kazandırmaya devam edeceğiz. Büyükşehir yetkililerimizin Beypazarı'na gösterdikleri özel ilgiden memnunuz inşallah hep birlikte önemli projelere imza atacağız yaptıkları ziyaretlerle bizleri mutlu eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı sayın Hatice Akgül'e ve Büyükşehir Sağlık işleri daire başkanı sayın Şafak Uğur'a ve tüm Büyükşehir yetkililerimize teşekkür ediyorum dedi.