LONDRA BELEDİYE BAŞKANI BEYPAZARI'NDA

Uluslararası Danışmanlık A.Ş tarafından, Türkiye davet edilen İngiltere Southwark belediye başkanı Councillor Sunil Chopra, Lob in Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ustaoğlu ile birlikte Beypazarı’nı ziyaret ettiler.

İngiltere’nin Güney Londra (Southwark) Belediye Başkanı Councillor Sunil Chopra ve Beypazarı Belediye başkanı Tuncer kaplan ikili görüşmelerde bulundu.

Beypazarı Belediye başkanı Tuncer Kaplan, konuk belediye başkanına, Beypazarı ile ilgili bilgiler verirken, turizmde gelinen noktayı anlattı.

Beypazarı Belediye başkanı Tuncer Kaplan, İngiltere’nin güney Londra(Southwark)  Belediye başkanı Councillor Sunil Chopra’yı Beypazarı’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“londra'da Ramazan çadırı kurulacak”

Beypazarı Belediye başkanı Tuncer Kaplan’a verdiği bilgiler için teşekkür eden İngiltere’nin Güney Londra (Southwark) Belediye Başkanı Councillor Sunil Chopra belediye başkanlığını yaptığı ve İngiltere’de gökdelenleri ve en yüksek binaları ile dikkati çeken Southwark’ta Beypazarı Belediyesinin Ramazan ayı içinde, Müslümanlar için Ramazan Çadırı kurmak üzere, Belediye’ye yakın bir alanda çadır Kurmalarını sağlayabileceklerini ve çadır kurmaya davet ettiklerini belirtirken, Belediye olarak her türlü desteği sağlayabileceklerini söyledi.

Konuk belediye başkanı Chopra’nın bu daveti üzerine teşekkür eden, Beypazarı Belediye başkanı Tuncer Kaplan, Ramazan ayı içinde İngiltere’nin Güney Londra olarak tabir edilen (Southwark) ta Ramazan Çadırı kuracaklarını konuk belediye başkanına aktardı.

Beypazarı Belediye başkanı Tuncer Kaplan Güney Londra Belediye başkanı Chopra’nın kendilerine yaptığı Ramazan Çadırı Kurmaları yönündeki teklifinin kendilerini çok sevindirdiğini ve sayın belediye başkanının bu daveti üzerine, Güney Londra’da 30 gün süreyle Ramazan Çadırı açacaklarını söyledi.