BELEDİYE BAŞKANI DOĞA YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI

Beypazarı Belediyesi Kayı Doğa Sporları Kulübü tarafından düzenlenen ve Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ında katıldığı doğa yürüyüşü Köst köyü yakınlarında ormanlık alanda yapıldı.

Beypazarı Belediyesi Kayı Doğa Sporları Kulübü tarafından düzenlenen doğa yürüyüşüne katılanlar, ormanlık alanda yürüdü.

Dernek Başkanı Cem Koçyiğit yaptığı açıklamada, Köst köyü yakınlarında çam koru ormanlarındaki yürüyüşe çok kalabalık bir katılım olduğunu söyledi.

Zorlu bir parkurda inişli çıkışlı doğa yürüyüşü gerçekleştirdiklerini anlatan Koçyiğit, "Hava şartlarının da iyi olmasıyla güzel bir yürüyüş yaptık" dedi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan da "Beypazarı'nın her yönüyle tanıtımını önemsiyoruz. Bu güzelliklere insanların dikkatini çekmeye çalışıyoruz. Gerçekten çok güzel görülmeğe değer alanlar var. Başkentte sıkıldım, bunaldım diyenleri Beypazarı'na bekliyoruz" ifadesini kullandı.

İçerik