2014 YILI FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ.

Beypazarı Belediye Başkanlığı 2014 yılı faaliyet raporu Beypazarı Belediye Meclisinin 02.04.2015 tarihinde yaptığı meclis toplantısında oybirliği ile 02.04.2015 tarih ve 100 no'lu kararı ile kabul edildi.
Belediye Meclisi’nin Nisan ayı olağan toplantısı, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ın başkanlığında yapıldı. Gündeme ilişkin çeşitli maddelerin ele alındığı toplantıda, belediyenin 2014 yılı faaliyet raporu okundu. Okunduktan sonra oylamaya sunulan Beypazarı Belediyesi’nin 2014 yılı faaliyet raporu meclis üyelerince oy birliğiyle kabul edildi. Oylamanın ardından Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, meclis üyelerine teşekkür ederek bundan sonraki süreçte de el birliğiyle Beypazarı’na güzel hizmetler kazandırmanın gayreti içinde olacaklarını belirtti. Beypazarı’na her anlamda sahip çıkan, sorunların çözümü adına ilçenin ürettiği tüm fırsatların sahiplenildiği nitelikli bir belediyecilik anlayışıyla çalıştıklarını belirterek şöyle konuştu: " Yoğun hizmetle geçen bir yılın ardından, bu hizmetlerimizin yer aldığı ve 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nda belirtilen ilke ve esaslara göre belediyemizin 2014 yılı Faaliyet Raporunu hazırladık. Kentsel hizmetlerde kente ve kent halkına en iyi hizmetleri sunmaya çalışıyoruz. Bütün çabamız Beypazarı’nın daha çağdaş ve daha rahat yaşanabilir kent olması içindir. Bir yıllık faaliyet raporunda bu çalışmalarımızı detaylı olarak bulacaksınız. Hizmetlerimizde açık, adil ve katılımcı anlayışı esas alarak, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda halkımızı tüm varlık değerlerinden faydalandırmak amacı ile hareket etmekteyiz. İnsan odaklı hizmet anlayışımız ile yaşlılar, gençler, kadınlar, çocuklar ve engelliler gibi toplumun her kesiminden kişilere yönelik sağlık, eğitim, istihdam, girişimcilik, kültür, sanat, teknoloji gibi hayatın her alanında, katılımcı demokrasi anlayışı ile faaliyet ve projeler yaparak, toplumsal kalkınmaya katkı sağlamaktayız. Beypazarı Belediyesi olarak, proje ve faaliyetlerimizi, hemşerilerimizin öncelikleri doğrultusunda; kaynaklarımızı etkili ve verimli bir şekilde kullanarak ve hizmet kalitemizi yükselterek gerçekleştirdik. Göreve geldiğimiz ilk günlere baktığımda yüzüme engin bir tebessüm yayılıyor. Hep birlikte büyük işler başardığımızı görüyorum.”
Başkan Kaplan, hayata geçirdikleri çalışmalarda emeği geçen meclis üyeleri, birim müdürleri ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiğini söyledi.