BEYPAZARI'NDA POLİS HAFTASI TÖRENLE KUTLANDI

Bu kapsamda Beypazarı'nda da resmi tören düzenlendi.Beypazarı Atatürk Parkı'nda düzenlenen törene Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Jandarma Komutanı Alişan Zor, İlçe Emniyet Müdürü Özer Şimdi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve Polis Memurları katıldılar.

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Atatürk anıtına İlçe Emniyet Müdürü Özer Şimdi tarafından çelenk konuldu. Emniyet Müdürü Özer Şimdi ve İlçe Kaymakamı Mustafa Kaya'nın günün anlam ve önemini belirten konuşmaları sonrası, Beypazarı'nda çeşitli okullarda düzenlenen Polis konulu şiir, kompoziyon ve resim yarışmalarında dereceye girenlere ödüller verildi.

İlkokullar arasında şiir dalında dereceye giren öğrenciler Sanayi İlkokulu öğrencisi Semanur Çiftçioğlu, Faruk Kefelioğlu İlkokulu öğrencileri Edanur Edirneli ve Kardelen Aydoğdu, Ortaokullar arası Kompozisyon dalında dereceye giren öğrenciler Faruk Kefelioğlu Ortaokulu öğrencilerinden Muhammet Ali Bak, Emirhan Gökdemir ve Namık Kemal Ortaokulu öğrencisi Satıgül Yiğit, İlkokullar arası resim dalında Sanayi İlkokulu öğrencisi Betül Emrelli, Özel Samanyolu Ortaokulu öğrencisi Cansu Patat, Ortaokullar arası resim dalında Beypazarı Ortaokulu Öğrencilerinden Canan Tanrıseven ve Melike Tanrıseven, Özel Samanyolu Ortaokulu öğrencisi Mustafa Mert Kadak, Kompozisyon ve Resim dalında dereceye giren Kemal Milaslı İlkokulu öğrencisi İlayda Çevik ve Sanayi İlkokulu öğrencisi Yaren Akkaş'a ödülleri Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, İlçe Jandarma Komutanı Alişan Zor, Emniyet Müdürü Özer Şimdi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık ve Emniyet Müdür Yardımcısı Tolga Metin tarafından verildi.

Ödüllerin verilmesi sonrası tören sona erdi.