ANKARA ÜNİVERSİTESİNDEN BAŞKANA ZİYARET

Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr. Timur Gültekin, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı ve Adli Bilimciler Derneği Başkanı İsmail Hamit Hancı, Ankara Üniversitesi, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Antropoloji Bölümü ve Paleoantropoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayla Sevim Erol ile 1. Uluslararası Antropoloji Bilimler Kongresi katılımcıları Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ı ziyaret etti.

Yapılan ziyarette 26-27 Mayıs tarihlerinde Prestijli Adli Bilimler Kongresinin Beypazarında yapılması kararlaştırıldı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Beypazarı’mız düzenlenen kongre ve konferanslara ev sahipliği yaparak ilim ve irfana verdiği önemi göstermeye devam ediyor. Beypazarı BelediyeBaşkanı olarak bu önemli organizasyonlara ev sahipliği yapmak bizim için önemli hem ilçemizin tanıtımı hemde yapılan etkinliklerde hocalarımızın paylaştığı bilgiler vatandaşlarımıza önemli katkılar sağlıyor.Önümüzdeki süreçte Kongre turizminde de önemli bir noktaya gelmeyi planlıyoruz.Halkevi ve Kültür sarayı projelerimizle konferans salonu ihtiyacımıza çözüm ürettik, bu alanda önemli organizasyonlar Beypazarını bekliyor dedi.