EVDE BAKIM HİZMETLERİ ŞEHİR MERKEZİNDE BAŞLIYOR

Beypazarı Belediye Başkanlığı tarafından 4 aydır taşra mahallelerde uygulanmaya başlanan evde bakım hizmetleri merkez mahallelerde uygulanmaya başlanacak.

Engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşların ev temizliği, sağlık kontrolü gibi ihtiyaçlarının karşılandığı evde bakım hizmetleri 4 aydır Beypazarı taşra mahallelerindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara sunulmuş ve vatandaşlardan yoğun şekilde takdir toplamıştı. Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ın ‘’Yokluğu yok etmek için dualara talibiz’’ talimatıyla başlatılan uygulama taşra mahallelerde yüzlerce vatandaşa ulaştı.

Evde bakım hizmetlerinin taşra mahallelerden sonra şehir merkezinde bulunan mahallelerde de genişletilerek devam ettirilmesi planlanıyor.Hizmetlerden yararlanmak isteyen engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşların Beypazarı Belediye Başkanlığı Sosyal işler müdürlüğüne 763 09 90 numaralı telefondan yada eski hükümet caddesi çilingirler üzerinde bulunan müdürlüğe başvurmaları gerekiyor. Yapılacak inceleme ve değerlendirmeler sonrasında evde bakım hizmetleri şehir merkezinde de verilmeye başlanacak.