BEYPAZARI BELEDİYESİNDEN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE ÇANAKKALE GEZİSİ

Beypazarı Belediye Başkanlığı Çanakkale Zaferinin 100. Yılı münasebeti ile yaptığı etkinliklerle takdir toplamaya devam ediyor.

Son olarak düzenlenen etkinlikle Beypazarı’nda yaşayan Şehit aileleri ile Gazi aileleri için Çanakkale gezisi düzenlendi.Beypazarı Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştiren geziye çok sayıda Şehit ve Gazi ailesi katıldı. Gezi kafilesi Salı akşamı saat:18:3o’da şehir terminalinde düzenlenen törenle uğurlandı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Çanakkale Zaferi Türk tarihinin en önemli ve değerli zaferlerinden biri bu önemli zaferin 100. Yılında düzenlediğimiz etkinliklerle milli birlik ve beraberlik ruhunu yeni nesillerle paylaşıyoruz. Düzenlediğimiz Çanakkale gezisinde Şehit ve Gazilerimizin bizlere emaneti ailelerini Çanakkale’ye gönderiyoruz. Onlar bize şehit ve gazilerimizin emaneti, başımızın tacıdır her zaman yanlarında ve hizmetlerindeyiz dedi.