GÜLÜMSE BEYPAZARI

Beypazarı Kaymakamlığı, Beypazarı Belediye Başkanlığı, Türk Hava Kurumu Başkanlığı ve THK Beypazarı Şube Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlik kapsamında 18-19 Nisan tarihlerinde Beypazarı’nın gökyüzünden fotoğrafları çekilecek.

Türk Hava Kurumu’nun Ülkemizi, Türkiye ve Dünya çapında tanıtmak için çektiği “Gökyüzünden Türkiye Resimleri” fotoğraf sergilerinde artık birçok ünlü İlimizle beraber Beypazarı’nın da fotoğrafları yer alacak.

İlçemizin tanıtımı açısından büyük önem taşıyan etkinlik kapsamında Beypazarı Belediye Başkanlığı ve Türk Hava Kurumu Beypazarı Şube Başkanlığı herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için gerekli tedbirleri aldı.

Hava şartlarının uygun olması halinde 18-19 Nisan 2015 tarihlerinde Türk Hava Kurumu’ndan bir ekip ve dünyaca ünlü THK (Türk Hava Kurumu) yamaç paraşütü öğretmen pilotlarından Orhan ÖZGÜLBAŞ Beypazarı’nın gökyüzünden fotoğraflarını çekecek.