TAŞRA MAHALLELERDE HİZMET SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR

Beypazarı Belediye Başkanlığı tarafından taşra mahallelerde başlatılan hizmet seferberliği ile mahallerin sokaklarına parke taşı döşenmeye devam ediliyor.

Beypazarı taşra mahallelerinde özellikle kış aylarında çamurlu yollarda zor anlar yaşayan vatandaşların çilesine son vermek amacıyla Beypazarı Belediye Başkanlığı tarafından taşra mahallelerin sokaklarına parke taşı döşeme işleri hızla devam ediyor. Bugüne kadar pek çok taşra mahallede devam eden hizmetlerde YOĞUNPELİT, İNCEPELİT, ADÖREN, YUKARIULUCAK, SARIAĞIL mahallelerinde sokaklara döşenen parke taşları sonrasında vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan bizler hizmet için varız ve tüm imkanımızla vatandaşlarımız için çalışıyoruz. Taşra mahallelerde kışın çamur yazın toz toprakla çile çeken vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini yükseltmek için çalışmalarımız devam edecek. İnşallah önümüzdeki dönemde bu çalışmalarımızı genişleterek devam ettirmeyi planlıyoruz dedi.