BEYPAZARI ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU PROTOKOLÜ İMZALANDI

Beypazarı Ayvaşık Mahallesinde 180 öğrenci kapasiteli olarak 7-18 yaş grubundaki engelli öğrencilere eğitim hizmeti verecek okulun yapımı için Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Muhsin Özdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt ve Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık'ın da hazır bulunduğu törende, Eti Soda A.Ş. adına Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Usta, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ile Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar bir protokol imzaladı.

Okul protokolü imza töreninde konuşan Vali Kılıçlar:

“Ankara ilimizde her geçen gün daha da artan nüfus dikkate alındığında, çocuklarımıza ve gençlerimize verilen eğitimin kalitesini artırmak için gerekli eğitim kurumlarını hem sayı olarak artırmak hem de nitelik olarak geliştirmek durumundayız. Bu anlamda Devletimiz tarafından yapılan yatırımların yanında Ankaralı hayırsever vatandaşlarımızın, kurum ve kuruluşlarımızın katkılarıyla da önemli hizmetler gerçekleştiriyor. Bu konuda hayırseverlerimizin katkıları, gayretleri gerçekten takdire şayandır.” dedi.

Eğitim adına konulan her bir tuğlanın ülkemizin daha güçlü, daha müreffeh geleceğine verilen destek olduğunu söyleyen Vali Kılıçlar, “Bugün sadece ilimizin, ilçemizin değil aynı zamanda ülkemizin güçlü geleceğine katkıda bulunmak üzere genç nesilleri yetiştirecek bir eğitim yuvasının daha imza protokolünü yapıyoruz. Siz değerli hayırseverler ilimizin, bölgede yaşayan vatandaşlarımızın geleceğine, güçlerine güç katıyorsunuz. Eğitime verdiğiniz bu anlamlı katkıdan dolayı size ve sizin şahsınızda kurumunuza teşekkür ederim.”diye konuştu.

Protokolü imzalayan Eti Soda Üretim Pazarlama Nakliyat ve Elektrik Üretim San. Ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Usta da sosyal sorumluluk çerçevesinde Beypazarı ilçesinde yapımını üstlendikleri okulun en kısa sürede tamamlanarak bölge insanına hizmet vereceğini, kendilerinin de bundan büyük mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan "Beypazarımıza özel eğitim anlamında bir okul kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu okul ilçemizde ihtiyaç duyulan eksikliği gidermek açısından önemli bir yer taşıyor. Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır anlayışıyla, eğitimin en öncelikli mesele olarak ele alınmasını gerektiğini düşünüyoruz.Bu anlam da da elimizden gelen her türlü çabayı gösteriyoruz. İmzaladığımız bu protokolle ilçemize yapılacak olan bu güzel okulun ilçemize ve eğitim camiasına hayırlar getirmesini diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.