BAŞKAN SAHAYA İNDİ

100.Yıl Çanakkale Geçilmez Kurumlar arası Hali Saha Futbol Turnuvası'nda heyecan devam ediyor

Beypazarı Kaymakamlığı ve Beypazarı Belediye Başkanlığı tarafından Çanakkale zaferinin 100. Yılı münasebetiyle düzenlenen 100. Yıl Çanakkale Geçilmez Halı saha futbol turnuvası Beypazarı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Bulgurdede Ferhat Yağmur Değer Tesislerinde dün oynanan müsabakalarda Beypazarı Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile karşı karşıya geldi. 5-5 biten maçın ardından, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’nın da forma giydiği Beypazarı Belediyesi, Beypazarı Ticaret Odası'nı 8-2 lik farklı skorla yendi.

Karşılaşmalarda alınan diğer sonuçlar Beypazarı Devlet Hastanesi 1 Beypazarı Adliyesi 6, İlçe Emniyet Müdürlüğü 1 Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu 2.