BAŞKAN KAPLAN ÇARŞAMBA PAZARINDA HALKLA BULUŞTU

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Beylerin pazarında esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelerek hem sohbet etti, hem çalışmaları hakkında bilgi verdi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Kaplan'a ilgi büyük oldu.

"Geliyoruz yerinizde bulamıyoruz" diyen vatandaşa çalışma temposunun çok yoğun olduğunu ifade eden Tuncer Kaplan "Her soruna yerinde çözüm aramayı tercih ediyorum.Böylelikle hizmetleri mümkün olduğunca hızlandırıyoruz.Oturmaya gelmedik, yerimizde oturacak zaman değil. Beypazarı'na sözümüz var.Henüz yolun başındayız, daha çok çalışacak, daha çok kapı aşındıracağız ki ilçeye hizmet gelsin. Yerimizde durmak yerine sürekli ilçeye gelecek yatırımları takip ettik, sözler aldık. İlçemize şu ana kadar gelen yatırım 70 Milyon lirayı buldu. Çok yoğunuz ve şikayetçi değiliz, biz yorulmaya geceyi gündüze katmaya talip olduk. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun, herşeyin en iyisini, en güzelini yapacağız.Vatandaşımızdan gelen makul ve mantıklı her talebe cevap vermeye çalışıyoruz..Kimsenin belediye kapısından dönmesi söz konusu bile olamaz.Bizler vatandaş için oradayız.O makamlarda biz kalıcı değil, emanetçiyiz. O kapı halkın kapısıdır. Bazı art niyetli insanların çıkardığı dedikodulara vatandaşlarımızın itibar etmeyeceğine eminim.Gönül isterki halkımızla daha çok birlikte olalım ama gün 24 saat ve Beypazarım şunu bilsin ki tüm mücadelem halkıma hizmet etmek için.Bugün olduğu gibi gerekitiğinde kapınıza, ayağınıza gelip, ben sizleri dinleyeceğim. Güzel bir pazaryeri için kamulaştırma ile ilgili ufak pürüzler kaldı, herşeyi çözüyoruz, gereken sadece zaman." dedi.

Başkan Kaplan vatandaşların bazı istek ve şikayetlerinin çözümü için gerekli talimatları verirken, bir pazar tezgahında da tartının başına geçerek sebze satışı yaptı.