BEYPAZARI DEVLET HASTANESİ ÇEVRESİNE 700 FİDAN DİKİLDİ

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Beypazarı Devlet Hastanesi Başhekimi Kudret Çelik, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Çakıroğlu ve hastane personelinin de katılımıyla hastane çevresine çam, ladin, sedir, iğde olmak üzere 700 adet fidan dikildi.

2013 yılı başlarında yapımı tamamlanarak hizmete açılan Beypazarı Devlet Hastanesi çevresindeki fidan dikimi etkinliği öncesi Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Başhekim Kudret Çelik ve Ak Parti ilçe Başkanı Ali Çakıroğlu hastane personeli ile birlikte öğle yemeği yediler.Yemek sonrası düzenlenen etkinlikte, iğne yapan, pansuman yapan eller bu kez ellerine kürek aldı. Hemşireler, doktorlar ve diğer hizmet personeli 700 fidanı toprakla buluştururken, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Başhekim Kudret Çelik ve Ak Parti ilçe Başkanı Ali Çakıroğlu'da fidan dikip toprağı suladı.

Etkinlikten sonra hastane bahçesinde incelemelerde bulunan Başkan Kaplan, çeşitli yerlerde peyzaj düzenlemeleri yapılması için ilgili birimlere talimat verdi.