ÇILGIN PROJE'DE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Bugüne kadar bir türlü çözüm üretilemeyen ve ulaşımın güçlükle sağlandığı Beypazarı Karcıkaya Mahallesi çevre yolu yapım çalışmaları devam ediyor.Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan yol açma çalışmasında sona gelinen bölgede incelemelerde bulundu.

Akşam saatlerinde tarlada çalışan işçilerin dönüşü ile özellikle Alaaddin Sokak ve Taş Mektep önünde sık sık trafiğin kitlendiği, tarlada çalışan işçilerin hafta sonları Alaaddin Sokağın trafiğe kapalı olmasından dolayı, yorgun argın gelerek birde Karcıkaya yokuşunu yaya olarak çıktıklarını Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'a iletmeleri sonrası hem vatandaşların evlerine ulaşımını rahatlatmak, hem de akşam saatlerinde yaşanan trafik karmaşasının son bulması için başlayan yol açım çalışmaları sürüyor.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan "Vatandaşlara bu sorunun çözümü için verilmiş sözüm vardı. Herkes için imkansız gibi gözükse de biz gözümüzü karartıp, Başçeşme mevkiinden başlayarak Karcıkaya Mahallesi'ne kadar yol açımına başladık. Yolumuz şu an Karcıkaya Mahallesi'ne ulaşmış durumda. Tamamlandığında bazı alanlarda peyzaj düzenlemeleri de yaparak bir projemizi daha hayata geçireceğiz.İlçemizde yol ağı olmayan hiçbir yer kalmayacak" dedi.