BEYPAZARI BELEDİYESİNDEN AĞACA HASSASİYET

Beypazarı Belediye Başkanlığının İrfan Gümüşel Bankalar caddesinde başlattığı Doğalgaz, yol ve kaldırım çalışmalarında cadde üzerinde bulunan ağaçlar başka alanlara naklediliyor.

Ağaç sayısının az olmasına rağmen Beypazarı Belediyesinin ağaçları kesmek yerine nakil işlemi yapması vatandaştan büyük takdir topladı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'' bizler bozkırın çocuklarıyız yeşile ve ağaca özlemimiz bu hassasiyeti göstermekteki en önemli etken gerçi bir orman alanında olsakta ağaca ve yeşile sahip çıkmanın bilinciyle hareket ediyoruz.

Geçtiğimiz günlerde başlattığımız ağaç dikme çalışmalarıyla binlerce fidanı toprakla buluşturduk.Hedefimiz daha yeşil ve yaşanılabilir Beypazarı ‘’ Onlar Ağaçları keser ve katleder...biz zarar vermeden söker ve tekrar toprağa kavuştururuz..Herşey daha güzel bir Beypazarı için’’ dedi.