AZERBAYCAN CUMHURBAŞKANLIĞI VE BAKANLIK TEMSİLCİLERİ BEYPAZARI'NI GEZDİ

Türkiye ile Azerbaycan Cumhuriyeti arasında imzalanan Kamu Personel Yönetiminin Geliştirilmesi ve Desteklenmesi Alanlarında İş Birliği'ne ilişkin protokolün uygulanmasına yönelik olarak Azerbaycan Cumhurbaşkanı himayesinde Devlet Memurluğu Komisyonu yetkilisi Müsteşar Vilayet Hüseynov başkanlığındaki heyet Beypazarı'na gelerek bir dizi temaslarda bulundu.

Azerbaycan Cumhurbaşkanlığına Bağlı Devlet Kulluğu Meselelerinden Sorumlu Komisyon'dan Müsteşar Vilayet Hüseynov, Baş Danışman Anar Mirz?yev, Uzman Türkan Zeynallı, Azerbaycan Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı Müdür Yardımcısı Yusif S?f?rov, Başdanışman H?yat ?liyeva, Azerbaycan Cumhuriyeti Tarım Bakanlığı Baş Danışmanları Hüseynzad? Zaur, İday?tov Samir, Azerbaycan Cumhuriyeti Devlet Deniz İdaresi Baş Danışmanları Elvin Seyfullayev ve Nuri Nuriyev ve Azerbaycan Cumhuriyeti Kıymetli Kağıtlardan Sorumlu Devlet Komitesi Şube Müdürü Nigar Vahabzad?'nın yer aldığı heyet Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ı makamında ziyaret etti.

İlçe Kaymakamı Mustafa Kaya ile birlikte Başkan Kaplan'ı ziyaret eden Müsteşar Vilayet Hüseynov iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi, karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak amacıyla ilçeye geldiklerini ifade ederek Başkan Kaplan'a ziyaretleri anısına hediye takdim etti.Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'da Müsteşar Vilayet Hüseynova Beypazarı'nın meşhur telkari işlemesi ürünlerinden hediye ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Beypazarı'nın seyir terası Hıdırlık Tepesi'nde kahve içen heyet daha sonra öğle yemeğinde Beypazarı'nın yöresel lezzetlerini tattı.4 Gün süren Ankara ziyaretlerinin son gününde Beypazarı'nda tarihi ve kültürel yerleri gezen Azerbaycan Cumhuriyeti heyeti, bu gece ülkelerine dönecek.