BELEDİYE BAŞKANIMIZIN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Beypazarı Beldiye Başkanı Tuncer Kaplan Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Beypazarı Beldiye Başkanı Tuncer Kaplan “Ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek fedakarca çalışan anneler, aile değerlerinin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir” dedi.

Beypazarı Beldiye Başkanı Tuncer Kaplan mesajında, hayatın her alanında etkin bir biçimde yer alan kadınların, aynı zamanda annelik gibi hayati bir sorumluluğu da üstlendiklerini belirten Beypazarı Beldiye Başkanı Tuncer Kaplan " Hayatın her alanında etkin bir biçimde yer alan kadınlar, aynı zamanda annelik gibi hayati bir sorumluluğu da üstlenmişlerdir. Annelerimiz, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan yüreklerindeki sınırsız sevgi ve sabırlarıyla dünyanın en kutsal varlıklarıdır” diye konuştu.

Beypazarı Beldiye Başkanı Tuncer Kaplan mesajını şöyle sürdürdü; “Çocuklarını özveriyle büyüten, iyiye, doğruya, güzele yönlendirerek hayata hazırlayan annelerimiz, hoşgörü, sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağıdır. Yaşamımızda bizi, belki de karşılıksız seven tek varlıklardır. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, ilgiye ve sevgiye en çok ihtiyaç duyduğumuz anlarda şefkatle bağrına basan annelerimize, hak ettikleri saygıyı göstermekte asla kusur etmemeliyiz. Dünyanın en yüce ve kutsal sorumluluğunu tabiatındaki sevgi, şefkat ve merhamet duygularıyla yerine getiren tüm annelerimiz ve yüreğinde evlat acısı taşıyan şehit annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyor, hepsini saygı, minnet ve şükranla selamlıyorum” dedi.