BEYPAZARI GÖKYÜZÜNDEN FOTOĞRAFLANDI

Beypazarı Kaymakamlığı, Beypazarı Belediye Başkanlığı, Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı ve THK Beypazarı Şube Başkanlığı’nın organizasyonuyla Beypazarı gökyüzünden fotoğraflandı.

Türk Hava Kurumu Beypazarı Şube Başkanı M. Ali Dikmenlioğlu’nun daveti üzerine gelen, T.H.K. Motorlu Yamaç Paraşütü Pilotu Orhan Özgülbaş’ın ekibi tarafından Beypazarı’nın gökyüzünden fotoğrafları çekildi.

10 Mayıs 2015 Pazar günü İlçemize gelen ünlü pilot, Pazar günü hava muhalefeti nedeni ile çekim yapamadı. Bu sabah erken saatlerde uçuşa başlayıp, başarı ile uçuşunu tamamlayan ekip, Sekli mahallesi'ndede çekim yaptı.

Türk Hava Kurumu Beypazarı Şube Başkanı M.Ali Dikmenlioğlu, Pilot Orhan Özgülbaş ile birlikte Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ı makamında ziyaret etti.

Türk Hava Kurumu’nun Ülkemizi, Türkiye ve Dünya çapında tanıtmak için çektiği “Gökyüzünden Türkiye ” fotoğraf sergilerinde, birçok ünlü İlle beraber Beypazarı’nın da fotoğrafları yer alacak.