ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Ankara Üniversitesi ve Özel Kardelen Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan ‘’Engelliler Haftası Kortej Yürüyüşü’’ Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Hanlarönü Meydanından başlayan korteş yürüyüşüne çok sayıda vatandaş katıldı.Engelliler haftası ve engellilerin yaşadığı sorunlara dikkat çekmek için gerçekleştirilen kortej yürüyüşü Ankara Üniversiyesi Turizm Otelcilik Uygulamalı Oteli olarak kullanılan Hakimevi’ne kadar devam etti.

Hakimevi’nde gerçekleştirilen etkinlikte Özel Kardelen Eğitim Merkezi öğrencilerinin hazırladığı gösteriler katılımcılara sunuldu.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada şunları söyledi, ‘’Toplumun her ferdi bir engelli adayıdır. Yarınların kimin için ne getireceği belli değil. Toplumsal yaşantımızdaki en büyük engel yüreklerimizdeki engeller, engelli kardeşlerimizin,  ailelerinin yaşadığı sıkıntı ve zorluklar hepimizin ortak sıkıntısı olmalı ve bu sıkıntıları gidermek için tüm gayretimizle çaba göstermeliyiz. Beypazarı Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin yanında yer almak ve dertlerine derman olabilmek için çalışıyoruz, yeterli mi, elbette değil ama bu gayretlerimiz artarak devam ediyor.Tüm engelli kardeşlerimin ve ailelerinin engelliler haftasını kutluyorum. İnşallah önümüzdeki günler daha güzel olacak’’ dedi.