BEYPAZARI ANNELER GÜNÜ PROGRAMINDA BULUŞTU

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ın eşi Ayşe Kaplan’ın himayesinde gerçekleştirilen Anneler günü programı vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi, Sosyal Hizmetler eğitim ve Yardım Vakfı (S.O.S) Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek’in katıldığı programa Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve eşi Ayşe Kaplan, Belediye Meclis Üyesi Ayla Yurdakul, Akparti ilçe Başkanı Ali Çakıroğlu, Kadın Kolları Başkanı Elif Ertürk, Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Derneği Başkanı Gülgen Dural, Engelli Yaşlı ve Kadın Hakları Komisyon Başkanı Hamide Özalp ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan yaptığı konuşmada tüm Annelerin Anneler Gününü kutlarken Annelerimizin en kıymetli varlıklarımız olduğunun ve incitilmemesi gerektiğinin altını çizdi. Annesinin de salonda olduğunu söyleyen Kaplan ‘’Bu yaşıma kadar annemi üzmedim Allah göstermesin bu yaştan sonrada üzmemek için elimden geleni yapacağım’’dedi

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Engelliler Haftası dolayısı ile yapılan etkinliklere katıldığını ve engelli annelerinin omuzundaki yükün ağırlığını bir kez daha gördüğünü ifade etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi, Sosyal Hizmetler eğitim ve Yardım Vakfı (S.O.S) Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek yaptığı konuşmada toplumun her bireyinin bir engelli adayı olduğunu bu nedenle engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak ve ihtiyaçlarını karşılamak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti. Anneler gününde engelli annelerini unutmanın mümkün olmadığını ifade eden Nevin Gökçek ‘’Ankara ve ilçelerinde yaptıkları çalışmalarda ev ziyaretlerinde yaşanılan sıkıntıları yerinde gördüklerini ve insanın yüreğine dokunan yaşam hikayeleriyle karşılaştıklarını söyledi.’’

Sosyal Hizmetler eğitim ve Yardım Vakfı (S.O.S) Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek başta engelli anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler gününü ve engelliler haftasını kutladı.

Düzenlenen programa ev sahipliği yapan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ın eşi Ayşe Kaplan ‘’Annelerimiz ailenin temel direği ve toplumunda geleceğidir. Sağlam bir toplum ancak temelleri sağlam atılmış aile yapısı ile mümkündür ve bu sağlam yapıyı oluşturacak temel annelerimizdir. Hayatı biz tanıtan annelerimizdir. Çocuklarına gösterdikleri sevgi de karşılıksızdır. Gerçek sevgi ve merhameti görmek isteyenler annelerimize bakmalıdır. Onların her bakışında sevginin ayrı bir yanı keşfedilir. Bir gün değil her gün anneler günü olmalıdır diyen Ayşe Kaplan anne sevgisi ile dopdolu bir ömür dilekleriyle konuşmasını bitirdi.

Programda Beypazarı Belediyesi Engelsiz Atölye öğrencileri Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi, Sosyal Hizmetler eğitim ve Yardım Vakfı (S.O.S) Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek’e hediyeler verdi.Ayrıca yılın annesi olarak belirlenen üç anneye Nevin Gökçek, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve eşi Ayşe Kaplan tarafından hediyeler verildi.