BAŞKAN KAPLAN'IN MİRAC KANDİLİ MESAJI

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, Mirac Kandilinin tüm Beypazarılıların ve İslam âleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olması dileğinde bulundu.

Birlik ve beraberliğin öneminin arttığı bu günlerde kandillerin öneminin de arttığını vurgulayan Başkan Kaplan; açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Kandiller geçidinin Miraç durağında bu gün manevi dinamiklerimizin en anlamlılarından birini daha idrak ederken Ramazan Ayı'na yaklaşıyor olmanın engin heyecan ve mutluğu içindeyiz. Manevi iklimi fırsat bilerek aramızdaki çekişmeleri, kin ve kırgınlıkları bertaraf etmeli, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalı, Yüce dinimizin bizden istediği sevgi ve gönül huzuru ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. Bu mübarek günde ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimizden atalım. Bu duygu ve düşüncelerle, Beypazarılı hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Miraç Kandili'ni kutlarım " dedi.