UÇURTMA ŞENLİĞİNDE RENKLİ GÖRÜNTÜLER YAŞANDI

Beypazarı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ''Uçurtma Şenliği''nde renkli görüntüler yaşandı.

7'den 70'e çok sayıda vatandaşın katıldığı şenlikte çocoklar kadar büyüklerde uçurtmalarıyla şenlikte yerini aldı.

En yükseğe çıkan uçurtma, En ilginç uçurtma ve en büyük uçurtma kategorilerinde gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye girenlere hediyeler verildi.

En yükseğe çıkan uçurtma kategorisinde birinci olan yarışmacıya ödülünü veren Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ''Geleneksel olarak Hıdırlık tepesinde gerçekleştirilen şenliğin Hıdırlık projesi kapsamında yapılan çalışmalar nedeniyle Salihler tepesine alındığını''söyledi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan dağ bisikleti hediyesini verdiği minik yarışmacıdan bisikletine trafik olmayan yerlerde binmesi konusunda söz aldı.

Diğer kategorilerde birinci olan yarışmacıların ödüllerini de Ak Parti ilçe başkanı Ali Çakıroğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gencer verdi.

Etkinlik animasyon ekiplerinin gösterileri ve ilginç yarışmaları ile sona erdi.