Nimet ve Mehmet Gök Parkı Törenle Açıldı

Beypazarılı hayırsever vatandaş Recep Gök'ün anne ve babası adına Beypazarı Belediyesi destekleriyle yaptırdığı park, yapılan törenle hizmete açıldı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Çakıroğlu, Hayırsever Recep Gök ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla yapılan, Gazi Gündüzalp İş Merkezi Otopark girişi yanındaki parkın açılışında konuşan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, "Halka hizmet Hakka Hizmetttir buyurulmuştur. Hayırsever abimiz Recep Gök, örnek bir proje ile bize gelerek park yaptırmak istediğini iletti. Memnuniyetle karşılayarak her konuda destekçisi olacağımızı belirttik ve bugün burada açılışını yapıyoruz. Kendisini tebrik ediyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Anne ve Babasının adını yaşatmak için böyle hayırlı bir işte kendilerine verdikleri desteklerden dolayı, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'a teşekkür eden Recep Gök, "Hemşehrilerimize örnek olmasını diliyorum, ilçemize güzel bir yeşil alan, dinlenme alanı kazandırdığım için mutluyum.İlçeme hayırlı olsun.Açılışımıza katılan herkese teşekkür ederim" dedi.