BEYPAZARI FESTİVALİNDE MUHTEŞEM FİNAL

Yağlı güreş müsabakalarından sonra Beypazarı’nda okçuluk, cirit ve atlı okçuluk müsabakaları gerçekleştirildi. Geleneksel Türk oyunları izleyicilerin beğenisini kazanırken, yarışlarda çekişme üst düzeyde idi.

Şehir merkezi sahnesinde düzenlenen defilelerde ünlü mankenlerin tanıttığı kıyafetlerdeki geleneksel çizgiler Beypazarı’nın bir kültür şehri olduğunun imzasını atar gibiydi.

Yerli ve yabancı halk dansları topluluklarının gösterilerini sunduğu festival etkinliklerinin çeşitliliği göz doldurdu.

Avcilar atışta yarıştı.

Beypazarı Belediye Başkanlığı ve Beypazarı Genç Avçılar derneğinin düzenlediği atış turnuvasında avcılar kıyasıya mücadele etti.Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden katılan çok sayıda avcı dereceye girebilmek için yarıştı. 

Geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 22.si gerçekleştirilen Uluslararası Beypazarı Festivali muhteşem bir final ile sona erdi.

Ünlü sanatçılar İzel ve Kutsi’nin sahne aldığı konserle yapılan finalde festival kapsamında düzenlenen çekilişte yer alan hediyeler, noter huzurunda yapılan çekilişle sahiplerini buldu.

Çekilişte 2015 model otomobil hediyesini Kezban Özkaynak, 5 yıllık Akropol Termal Şehir devremülk hediyesini Ufuk Yiğit kazandı.

Beypazarı Belediyesine Sıfır Maliyetli Festival düzenledik.

Final programında bir konuşma yapan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan festivalde emeği geçen kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan düzenlenen festivalin Beypazarı belediyesine herhangi bir mali yük getirmediğini profesyonel bir anlayışla sponsorluk uygulamalarını gerçekleştirilerek, festival giderlerinin sponsorlar tarafından karşılandığının altını çizdi.

Sponsorluğun ticari bir faaliyet olmasına rağmen , festival sponsorlarının konuyu samimiyetle değerlendirerek önemli katkılar sağladığını belirten Tuncer Kaplan tüm sponsorlara teşekkür etti.


FESTİVAL FOTOĞRAFLARINI  GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN