ESKİ DEVLET HASTANESİ, ŞİMDİ BEYPAZARI BELEDİYESİ

Vatandaşların tinercilerden şikayetçi olur hale geldiği, tüm camları kırılmış viran haldeki eski Beypazarı Devlet Hastanesi acil servis binası, bu günlerde çiçeklerle donatılmış, modern dizaynıyla Beypazarı Belediyesi ek hizmet binası olarak hizmet veriyor.

Geçtiğimiz yaz aylarından bu yana aralıksız çalışmaların sürdüğü, Beypazarı eski Devlet Hastanesi arazisinde yapılan çalışmalar sonrası, Beypazarı Belediyesi şirketi Beybel, Kent Konseyi Lokali ve Beypazarı Belediyesi birimleri, yeni yerlerinde hizmet vermeye başladı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın tahsisi için yoğun çaba harcadığı ve dönüşüm sürecini başından sonuna bizzat takip ettiği ek hizmet binaları, bölgeyi yeniden canlandırdı. Başkanlık makamı, Özel Kalem, Basın Yayın, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Başkan Yardımcıları, Emlak İstimlak Müdürlüğü ve Teknik Servis birimleri yeni binadaki odalarında hizmet vermeye başladı.

Şu anki yerinde 5.katta bulunması sebebiyle eleştirilen, yaşlı vatandaşların çıkmakta zorlandıkları Tapu Sicil Müdürlüğü'de çok yakında giriş katta hizmete açılacak.