BAŞKAN KAPLAN ''Siz Resul'ün Emanetisiniz''

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan iftar yemeğinde öksüz ve yetimlerle bir araya geldi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve eşi Ayşe Kaplan hanımefendinin iftar yemeğine katılan öksüz ve yetim çocukların gözlerinde mutluluk vardı.

Perşembe akşamı tarihi Taşmektep'te düzenlenen iftar programına Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve eşi Ayşe Kaplan, Beypazarı kaymakamı Mustafa Kaya ve eşi ile Beypazarında yaşayan öksüz ve yetim çocuklar katıldı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan  “Ramazanın 15. Gününe geldiğimiz bu günlerde, rabbim hepimize böylesi güzel günleri ve ramazanı kutlamayı nasip etsin” dedi.

Kaplan, “Ramazan ayı kaynaşmanın, paylaşmanın önemli olduğu bir ay. Bizde bu nedenle, ramazanda tesadüfen mahallede bir kapıyı çalarak, o aile ile birlikte orucumuzu açıyoruz. Onların sofrasında ne varsa hep birlikte yiyerek ardından duamızı yapıyoruz. Biz her zaman sizlerle birlikte ve sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz”  diye konuştu.

Kaplan, İftar yemeğinde, öksüzlerle, yetimlerle hep birlikte orucunu açarak, onların ramazan sevincine ortak olmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan yemeğe katılan tüm çocuklara çeşitli hediyeler verdi.