ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ASKERLE ORUÇ AÇTI

Beypazarı İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde düzenlenen iftar programına Beypazarı Kaya ve Eşi Belgin Kaya, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Ailesi, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Alişan Zor, İlçe Emniyet Müdürü Özer Şimdi, Beypazarı'nda yaşayan gaziler ve şehit yakınları katıldılar. Düzenlenen yemekle Beypazarı İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde ilk defa vatandaşlarla birlikte bir iftar organizasyonu yapılmış oldu.

Beypazarı İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde gerçekleştirilen organizasyonda ftar yemeği asker tabldotunda verilirken, yemekleri de herkes kendi aldı.Askerlerle birlikte oturulan iftar sofralarında top atışı ve ezanın okunmasıyla oruçlar açıldı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan "Bu iftar, hayatımın en özel iftarlarından birisi oldu. Organizasyonda emeği geçenlere ve bizi kırmayıp davetimize icabet eden herkese teşekkür ediyorum.İnşallah Ramazan'ın güzelliği, Ramazan'ın bereketi herşeyimize sirayet eder. İlçemize,bölgemize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.