BEYPAZARI'NDA RESMİ BAYRAMLAŞMA YAPILDI

Beypazarı Doğan Gürbüztürk Parkı'nda saat 10:30 da gerçekleştirilen resmi Bayramlaşma programına Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Beypazarı Kaymakamlığı'na Vekaleten Nallıhan Kaymakamı İsmail Altan Demirayak, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, daire amirleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldılar.

Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan bölgede düzenlenen tüm etkinliklere katılım sağlamaya çalıştıklarını ifade ederek "Bizleri bu göreve layık gören vatandaşlarımızın etkinliklerinde, iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya çalışıyoruz. Köylerimizdeki programlara mutlak katılım sağlamaya gayret ediyoruz.Bu vesileyle tüm Beypazarı halkının mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.