MDP Kapsamında Destek Almaya Hak Kazanan Projeler İmzalandı

2015 yılı Mali Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanan proje sahipleri Ankara Kalkınma Ajansı'nda düzenlenen törenle sözleşme imzaladı.

Kabul gören "Alternatif Turizmde Beypazarı" projesi için imza törenine Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Kayı Doğa Sporları Kulübü Başkanı Cem Koçyiğit katıldılar.

Beypazarı Belediyesi Alternatif Turizm'de Beypazarı projesi, Kazan İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Ahi Köyü Tarımsal Sulamada Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Yaygınlaştırılması projesi, Çubuk Belediyesi Agat Taşı İşlemeciliği projesi ve Kızılcahamam Kaymakamlığı Kızılcahamam Doğa ve Jeopark Kırsal Turizm projesi ile mali destek programından yararlanacak.

Bu yıl uygulamaya konulacak olan projelerin örnek teşkil etmesi ve ülkemizde bir ilk olması nedeniyle Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık proje sahiplerini tebrik etti. Proje sahipleri de Ajansın sağladığı destekten ötürü teşekkürlerini ilettiler.