BEYPAZARI'NDA DAĞ BİSİKLETİ YARIŞLARI

Türkiye Bisiklet Federasyonu, Mountain Bike Cup (MTB) Dağ Bisikleti Yarışlarını Beypazarı'nda yapacak.

Türkiye Bisiklet Federasyonu 2015 yılı faaliyet programında yer alan “Ankara MTB Cup (C2)” yarışı 2 Ağustos Pazar günü Beypazarı'nda yapılacak. 1 Ağustos Cumartesi günü saat 14:00 te parkuru tanıyacak sporcular, Saat 16:00 itibarı ile Beypazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nde yarış kayıtları ve numara dağılımı yapılacak. Saat 18:00 de yapılacak teknik toplantı sonrası Pazar günü start verilecek.

2 Ağustos Pazar günü saat 09:00 da Genç Erkek , U15 Erkek, U17 Erkek, Yıldız Bayan, Genç Bayan ve Master Erkek +30, +40 Ulusal kategorilerinde yarışacak sporcular için start verilecek. Saat 13:00 te Elite Erkek, Saat 13:05 te de Elite Bayan kategorisinde yarışacak sporcular pedal çevirecek. Yarışmanın ödül töreni ise Saat 15:00 te yapılacak.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan "Beypazarı Festivalimizde ilkini gerçekleştirdiğimiz ve uluslararası düzeyde profesyonel sporcuların pedal çevirdiği, bisiklet yarışlarının ikinci ayağı olan dağ bisikleti yarışlarını ilçemize taşımaktan mutluyuz. Sporun ve sporcunun her zaman yanında ve destekçisi olmayı sürdüreceğimizi her fırsatta dile getiriyoruz. Çeşitli dallarda gerçekleştirilecek yarışmalarda tüm sporculara başarılar diliyorum" dedi.

Yarışma Şartnamesi Türkiye Bisiklet Federasyonu Resmi İnternet sitesinde görülebilir. http://bisiklet.gov.tr/ankarabeypazari-dag-bisikleti-yarisi-c2-02-agustos-2015/