KAMUOYUNA DUYURU ''GENÇLİK ŞÖLENİ ERTELENDİ''

3.ULUSLAR ARASI BEYPAZARI GENÇLİK ŞÖLENİ ERTELEME KARARI

Beypazarılı genç kardeşlerimizin farklı kültürlerdeki akranlarıyla kaynaşması, kültürel alış verişte bulunması, böylece ufuklarının genişlemesi ve dahası gençliklerinin verdiği enerjiyle eğlenmeleri amacıyla 8-12 Ağustos 2015 tarihleri arasında 3.Uluslar Arası Beypazarı Gençlik Şöleni yapılmasına idaremizce aylar öncesinden karar verildi.

Bu bağlamda, özellikle son bir ay içerisinde konaklama, yeme-içme hizmeti veren esnaflarımızla şölene dair çalışmalarda bulunduk. Beypazarımız’a yakışır ve şöleni gerçekleştirme amacımıza uyacak şekilde, etkinliğimiz için yoğun şekilde mesai harcadık. 3.Uluslar Arası Beypazarı Gençlik Şöleni’ne sayılı günler kala, ne var ki hain terör örgütünün ülkemizdeki dirliği, huzur ortamını bozmaya yönelik menfur saldırıları nedeniyle; BEYPAZARI BELEDİYESİ , ANKARA GENÇLİK HİZMETLERİ ve SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ ve BEYPAZARI KENT KONSEYİ ’nin ortak kararıyla 3.Uluslar Arası Beypazarı Gençlik Şöleni etkinliği ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Görünen odur ki bölücü örgüt bu menfur saldırılarıyla gençlerimizin geleceğe umutla bakmasının önüne geçmeyi hedeflemektedir. Bu cennet vatanı seven, ay yıldızlı bayrağı namusu bilen her Türk vatandaşının hain terör örgütünün onursuzca eylemlerinin hiçbir zaman amacına ulaşamayacağı bilinciyle hareket edeceği inancındayız.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.